Viden, udvikling og samvær
2670 GreveVælg område
Vis underviser
Leila Sørensen
Ledige pladser

Heksekunst - Strømpedukker

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Mennesker og deres ansigtsudtryk har altid fascineret underviseren. Materialerne er få: uld, crepestrømper, sytråd, uldtråd og en lang synål. Der behøves ingen sykundskaber for at sy en strømpedukke. Det eneste det kræver af sykundskaber er at kunne tråde en nål.

Det kan måske undre, men de sting der skal syes for at danne et ansigtsudtryk er ganske få, og jo mere uøvet man er, des mere umiddelbar bliver et ansigtsudtryk. Allerede efter de første par systing, opstår der et udtryk der inspirerer til de næste systing.
Strømpedukker er oplagt, som hekse.
Skal det være en venlig, lusket eller en klog gammel kone? Det viser sig efterhånden som der sys, og efterhånden som et ansigt vokser frem, vil det trække mere og mere på dukkemagerens smilebånd.

På kurset lærer du at sy ansigter, hænder og fødder, samt færdiggøre til en heks med en krop af ståltråd. Ståltråden kan bøjes og dermed kan heksen anbringes i forskellige positioner på sin kost eller på hylden i stuen.

Der vil være ideer til kort og andet sjovt med strømpedukke ansigter.

Medbring crepestrømpebukser, både nye som gamle, papir og blyant til optegning af mønstre, synåle ca 6-7 cm med spids, sytråd i strømpebuks farven, saks, brodergarn og uldtråd i hvid og sort.

Uld til fyld og hår kan købes af underviser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-05-2018, kl. 09:45

Ugedag Tirsdag
Holdnr176373
Adresse Greve Borgerhus
Greveager 9
2670 Greve
LokaleLokale 7
Holdtimer11
Antal mødegange2
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

08-05-2018 Tirsdag 09:45  -  14:50
15-05-2018 Tirsdag 09:45  -  14:50

Faktaoplysning

Bemærk Medbring crepestrømpebukser, både nye som gamle, papir og blyant til optegning af mønstre, synåle ca. 6-7 cm med spids, sytråd i strømpebuks farven, saks, brodergarn og uldtråd i hvid og sort.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.