Viden, udvikling og samvær
2670 GreveVælg område
Vis underviser
Leila Sørensen
Ledige pladser

Drillenisser - Strømpedukker

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Strømpedukker er oplagt, som nisser og engle.

Mennesker og deres ansigtsudtryk har altid fascineret underviseren. Materialerne er få: uld, crepestrømper, sytråd, uldtråd og en lang synål. Det eneste det kræver af sykundskaber, er at kunne tråde en nål.

Det kan måske undre, men de sting der skal syes for at danne et ansigtsudtryk er ganske få, og jo mere uøvet man er, des mere umiddelbar bliver et ansigtsudtryk. Allerede efter de første par systing, opstår der et udtryk, der inspirerer til de næste systing.

Skal det være en glad, sørgmodig eller vrissen karakter? Det viser sig efterhånden som der sys, og efterhånden som et ansigt vokser frem, vil det trække mere og mere på dukkemagerens smilebånd.

På kurset lærer du at sy ansigter, hænder og fødder, samt at færdiggøre en dukke med en krop.

Der vil være ideer til kort og andet sjovt med strømpedukke ansigter.

Medbring crepestrømpebukser, både nye som gamle, papir og blyant til optegning af mønstre, synåle ca. 6-7 cm med spids, sytråd i strømpebuks farven, saks, broderigarn og uldtråd i hvid og sort.

Uld til fyld og hår kan købes af underviser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-10-2018, kl. 09:45

Ugedag Tirsdag
Holdnr181373
Adresse Greve Borgerhus
Greveager 9
2670 Greve
LokaleLokale 3
Holdtimer11
Antal mødegange2
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

02-10-2018 Tirsdag 09:45  -  14:50
09-10-2018 Tirsdag 09:45  -  14:50

Faktaoplysning

Bemærk Medbring crepestrømpebukser, både nye som gamle, papir og blyant til optegning af mønstre, synåle ca. 6-7 cm med spids, sytråd i strømpebuks farven, saks, broderigarn og uldtråd i hvid og sort.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.