Viden, udvikling og samvær
2670 GreveVælg område

Corona

AOF og tiltag i forbindelse med Corona-smitte.

Vi har åbent igen – HER ER ALT, DU SKAL VIDE

Velkommen tilbage  i trygge rammer hos AOF Greve og AOF Solrød

Vi har åbent igen, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage. Din sikkerhed er meget vigtig for os, og det skal være trygt for dig at gå på aftenskole. Derfor har vi indført en række ekstra tiltag for at forhindre smitte af coronavirus og justeres løbende i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. 

Er det sikkert for dig at gå på aftenskole?
Ja – smittetrykket er heldigvis faldende, og derfor har myndighederne vurderet, at det er sikkert at afholde aftenskoleundervisning igen. Vi sørger for, at de til enhver tid gældende retningslinjer overholdes – det gælder også hvor mange personer, der må være i et undervisningslokale, afstand,  forsamlingsforbuddet i undervisningslokalerne og på vores udendørs rundvisninger og ture.

Afstand
Vi tilstræber at sikre 1 meters afstand mellem hver person. pg er opmærksom på, hvor mange deltagere, der må være i et lokale ad gangen. Vi tilrettelægger undervisningen i lokalerne sådan, men vi beder også de enkelte kursister at være med til at holde den afstand, som anbetales af myndighederne. 

God hygiejne
Vi har håndsprit tilgængeligt ved AOFs egne undervisningssteder, så du kan spritte dine hænder, når du ankommer. I flg. retningslinier fra myndighederne skal der være adgang til vand og sæbe alle steder, som der jo er ved toiletterne ved undervisningslokalerne i skoler og i borgerhuse m.v. Medbring eventuelt også selv håndsprit.
Alle deltagere anbefales selv at tage yogamåtter og andre remedier med, så smitte undgås ved at have kontakt med det, som andre deltagere har haft i hænderne. 

Minimal kontakt
Vi bestræber os på at minimere kontakten i vores lokaler. Medbring dit eget udstyr, når du kan – fx yogamåtte, pensler osv. Og mød gerne op omklædt til undervisningen.
Tak fordi du viser hensyn
Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd:
• Hold 1 meters afstand.
• Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit.
• Host eller nys altid i ærmet.
• Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram.
• Bed andre om at tage hensyn til dig.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Har du spørgsmål vedrørende retningslinjerne, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 56655322.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her på hjemmesiden: Coronasmitte.dk