Viden, udvikling og samvær
2670 GreveVælg område

Corona virus

Velkommen – til sikre og trygge rammer hos AOF Greve og AOF Solrød

Selvom regeringen har præsenteret en række nye tiltag i kampen mod corona-virus, så kan vi heldigvis fortsætte langt hovedparten af vores aktiviteter. Det drejer sig om:

  • Foredrag og stillesiddende aftenskoleundervisning (f.eks. sprogundervisning og anden klasseundervisning), hvor forsamlingsforbuddet fortsat er 500 mennesker.
  • Børnehold og familieaktiviteter (med børn og unge under 21 år samt deres voksne).
  • Alle hold med 9 eller færre deltagere.

For alle øvrige hold gælder det nye forsamlingsforbud med krav om maksimalt 10 deltagere, dvs. 9 deltagere og 1 underviser. For at vi kan overholde de nye vilkår, har vi bedt jeres underviser dele hold med mere end 10 deltagere op, og gennemføre dem efter et rotationsprincip indtil forsamlingsforbuddet hæves

VIGTIGT: pr. 29. oktober skal du bære mundbind, når du deltager i en indendørs aktivitet hos AOF Greve og Solrød, dvs. når du går til og fra undervisningen og bevæger dig rundt. Du er velkommen til at tage mundbindet af, når du sidder ned eller er udøvende i ”idræt” eller på scenen.

Foruden ovenstående, så har vi indført en række ekstra tiltag for at forhindre smitte af corona-virus. Tiltagene vil løbende blive justeret i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger, og kan ses nedenfor.

Vi tilstræber at sikre 1-2 meters afstand mellem hver person. Derudover sørger vi for synlig information om retningslinjerne for bl.a. afstand og god håndhygiejne, så alle husker at tage de rette hensyn.

  • Vi bestræber os på at minimere kontakten i vores lokaler. Medbring dit eget udstyr, når du kan – fx yogamåtte, pensler osv. Og mød gerne op omklædt til undervisningen.

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd. Det betyder, at det er vigtigt at du:

  • Holder 1 meters afstand, og 2 meter ved sangundervisning, udvalgt musikundervisning mm.
  • Vasker dine hænder ofte eller bruger håndsprit.
  • Altid hoster eller nyser i dit ærme.
  • Undgår fysisk kontakt såsom håndtryk og kram.
  • Beder andre om at tage hensyn til dig.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Hvis du har spørgsmål vedrørende retningslinjerne, er du velkommen til at kontakte os på greve@aof.dk eller tlf. 4369 1075

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk