Viden, udvikling og samvær
2670 GreveVælg område

Nyt it - så kig ind hos AOF - indlæg i Sydkysten januar 2017

Skal du bruge MovieMaker, Google Photos, Evernote, Lightroom og andre spændende it-programmer, så har AOF undervisning i at komme godt i gang. Der er en rivende udvikling i, hvilke programmer borgerne benytter - og aftenskolen følger godt med.
Når jeg sidder hjemme og skal slå hul på et nyt it-program, så er det ikke altid helt tydeligt, hvordan jeg skal gribe det an, siger skoleleder Lone Rytter. Det kan være rigtig frustrerende ikke at kunne udnytte et program ordentligt, og det der med en brugsanvisning er jo ikke moderne, smiler hun. Man skal intuitivt kunne finde de rigtige steder at trykke for at komme videre i programmet, og det er rigtig dejligt at få hjælp til, når man ikke synes at være på rette spor. (læs: er fortvivlet).
Udfordringen med at få de forskellige tablets, telefoner og også eks. Windows til at virke med deres fulde potentiale, kan man heldigvis finde kurser i. AOF har et dejligt it-lokale i Gersagerparken, som har det programmer og udstyr, der skal til, for at få en god undervisning - og der også tid til at drikke en kop kaffe på kurserne.
AOF er med til at opgradere borgerne i denne it-tid, og der er allerede mange, der benytter sig af tilbudene.