Viden, udvikling og samvær
2670 GreveVælg område

Nyt program efterår 2018

Tilbud om nye kurser og oplevelser er kommet ind ad døren til de fleste i Greve og Solrød. Aftenskolerne starter sæson igen i september og rigtig mange skal i gang med yoga, maleri, sprog eller andet.

Det er skønt at få så mange forskellige tilbud ind ad døren, tilbud om oplevelser og om at lære noget nyt i efteråret/vinteren. Vi har haft en fantastisk sommer, men efteråret kommer med sine gyldne farver, og så skal vi i gang med noget nyt. I AOF har vi mange sprog på programmet, senest er der kommet islandsk og kinesisk på programmet. Sidste år strømmede der rigtig mange kursister til italiensk, men også til de andre sprog, siger skoleleder Lone Rytter. Folk rejser meget og vil gerne kunne tale med de lokale beboere, når de når frem.

I AOF er der virkeligt veluddannede undervisere hele vejen rundt. De seneste år har også en af de mere kendte musikere undervist i klaver og sang i Greve Borgerhus, nemlig Annika Askman, som er orkesterleder i Sanne Salomonsens orkester. Annika var også coach i X-factor for Sanne Salomonsens team og er med igen i den nye udsendelse ”LIVE” i efteråret.

Over 4000 mennesker vælger at deltage i aktiviteter hos AOF hvert år. Det er vi rigtig stolte af i AOF, siger Lone Rytter. Tænk, hvor meget det betyder for den enkelte, at have kurser og oplevelser lokalt. At komme ud og møde andre mennesker, at samle sig om et emne, som man interesserer sig for – sammen med andre. Det er uvurderligt og rigtigt vigtigt at fastholde i lokalområdet.

AOF opfordrer alle til at kigge i katalog eller på hjemmesiden for at tilmelde sig efterårets aktiviteter allerede nu, da mange hold bliver optaget hurtigt.